BHV incompany – Reserveren

BHV cursus bij u op locatie!

Laat uw bedrijf profiteren van het gemak van een BHV cursus op eigen locatie, afgestemd op de specifieke risico’s van uw organisatie.

Omdat wij naar uw bedrijf komen, hoeft uw personeel niet te reizen en kan de cursus plaatsvinden op de eigen vertrouwde locatie. Dit biedt u de mogelijkheid om een gepersonaliseerde leeromgeving te creëren die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

  Voor teams vanaf 2 cursisten
  Aantrekkelijke groepskorting
  Geen kosten zaalverhuur en reiskosten
  Geen voorkennis benodigd
  Certificaat 2 jaar geldig

------------------------------

Cursusspecificaties

Cursussen BHV basis en BHV herhaling.
Tijdstip 09:00 - 16:30 uur.
Minimum deelnemers 2 deelnemers.
Certificaat BHV-certificaat en pas: 2 jaar geldig.
Prijs Vanaf € 79,- per persoon.

------------------------------

Onze tarieven

Cursisten BHV basis Herhaal
 2-5 cursisten € 750,- € 750,-
 6 cursisten € 800,- € 750,-
 7 cursisten € 900,- € 850,-
 8 cursisten € 1000,- € 950,-
 9 cursisten € 1050,- € 1000,-
 10 cursisten € 1100,- € 1050,-
 11 cursisten € 1100,- € 1050,-
 12 cursisten € 1100,- € 1050,-
 13 cursisten € 1100,- € 1050,-
 14 cursisten € 1100,- € 1050,-

Genoemde prijzen zijn ex. BTW.

------------------------------

Cursusinhoud: wat komt er aan bod?

De deelnemers leren basisvaardigheden op het gebied van eerste hulp, zoals het verlenen van hulp bij verwondingen, bewustzijnsverlies en andere noodsituaties.
Deelnemers leren reanimatietechnieken toe te passen met behulp van reanimatiepoppen tijdens de cursus. Hierbij wordt een AED gebruikt om de situatie zo realistisch mogelijk na te bootsen.
Deelnemers leren het herkennen van brandgevaar, het gebruik van brandblussers en andere blusmiddelen, en de juiste procedures voor evacuatie in geval van brand.
Deelnemers leren het correct alarmeren van hulpdiensten en het communiceren van noodsituaties naar relevante partijen, zodat snelle en effectieve hulp kan worden geboden.
Deelnemers leren over de planning en uitvoering van een veilige ontruimingsprocedure, inclusief het begeleiden van medewerkers naar verzamelplaatsen en het coördineren van de evacuatie met hulpdiensten.


 

Boekingsformulier

Vraag hieronder direct een offerte aan.

Lees hier meer over de verschillende cursussen.
Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met uw gegevens om.

------------------------------

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel cursisten kunnen er deelnemen?

Minimaal 2 en maximaal 14 cursisten kunnen deelnemen aan de BHV cursus op eigen locatie. Indien de groep uit meer dan 14 personen bestaat, zal deze worden opgesplitst om de kwaliteit van de cursus te waarborgen.

  • Hoe lang is het BHV-certificaat geldig?

Geslaagde cursisten ontvangen na afloop van de cursus hun BHV-certificaat, dat een geldigheidsduur van 2 jaar heeft.

  • Kan ik ook een herhalingscursus op locatie volgen?

Ja, het is mogelijk om bij ons een BHV-herhalingscursus op locatie te volgen. Deze cursus heeft dezelfde duur als de BHV-basiscursus, namelijk één dag en dient als een geactualiseerde herhaling van de basiscursus.

  • Heb ik een geschikte cursusruimte nodig?

U bent zelf verantwoordelijk voor een ruimte binnen uw pand die groot genoeg is voor het aantal deelnemers en voor de BHV-oefeningen die worden uitgevoerd. Wij zorgen voor alle cursusmaterialen, inclusief beamer en projectiescherm.

  • Komen er nog extra kosten bij?

Naast de vermelde tarieven worden de reiskosten van de instructeur (0,23 Eurocent per kilometer) en eventuele parkeerkosten doorberekend. Is uw groep groter dan 14 cursisten? Dan komt er €95,- per persoon bij.

------------------------------

Voordelen BHV op locatie

Dankzij onze aantrekkelijke groepskorting wordt het nog betaalbaarder om je team te trainen in bedrijfshulpverlening. Hoe meer cursisten, hoe voordeliger het tarief per persoon wordt.
Doordat wij de BHV cursus bij u op locatie verzorgen, komen er ook geen extra kosten bij voor zaalverhuur. Dit biedt u de mogelijkheid om een gepersonaliseerde leeromgeving te creëren die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.
We komen naar uw bedrijf toe, waar u ook gevestigd bent. Hierdoor bespaart u op reiskosten voor uw werknemers en minimaliseert u de verstoring van de dagelijkse gang van zaken.
Of je nu een klein team hebt of een grotere groep wilt trainen, onze cursussen zijn toegankelijk vanaf slechts 2 deelnemers. Indien de groep uit meer dan 14 personen bestaat, zal de groep worden opgesplitst.
En last but not least, na succesvolle afronding van de cursus ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat dat maar liefst 2 jaar geldig is!